Het lekkerste snoepgoed als verjaardagscadeautje

Is er binnenkort iemand jarig? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een leuk, uniek én niet te duur cadeautje. Snoepgoed is allang niet meer alleen leuk voor kinderen. Ook voor de volwassen jarige is er iets lekkers te vinden. Maar niet ieder soort snoepgoed is even geschikt als verjaardagscadeau, en je wilt natuurlijk niet met een saaie zak drop op het feestje arriveren. Om je een beetje op weg te helpen, staan hieronder drie van de meest populaire soorten snoepgoed. Inclusief tips over het inpakken van deze cadeautjes. Zodat het niet alleen een lekker, maar ook een leuk cadeautje is om te geven.

Hollands snoepgoed

Één van de soorten snoepgoed dat het meest cadeau word gegeven, is het zogenoemde Hollands snoepgoed. Dit snoepgoed ziet er niet alleen heel leuk uit, maar er is ook enorm veel keuze. Denk bijvoorbeeld aan zuurstokjes, schuimblokken, toverballen, pepermunt kussentjes en dubbelzoute drop. Het Hollands snoepgoed zit vaak al verpakt in leuke verpakkingen die niet zouden misstaan als cadeauverpakking. Wil je toch liever iets anders? Dan kun je ook een mooie glazen pot of fles kopen, waar je het snoepgoed in combineert.

Marshmallows

De witte kampvuur marshmallows, of de ouderwetse geel en roze spekkies? Wat je favoriet ook is, ze zijn beide hartstikke leuk als verjaardagscadeautje. Daarnaast zijn ze ook overal te verkrijgen. Spekkies en marshmallows kun je heel mooi verpakken in een glazen pot, maar ze staan ook leuk in bijvoorbeeld een papieren puntzak.

Chocolaatjes

Dit lijstje zou natuurlijk niet compleet zijn zonder chocolade. Nét zoals bij het Hollandse snoep zijn er ontzettend veel soorten chocola te vinden. Denk bijvoorbeeld aan bonbons, chocoladerepen en chocoladefiguren. Houdt vooral rekening met wat de jarige lekker vind, en maak het niet te moeilijk voor jezelf. Kies bijvoorbeeld voor een mix van meerdere soorten bonbons. Een bijkomend voordeel van dit cadeautje, is dat bonbons vaak al verpakt zijn in een mooi doosje. Waardoor je er zelf niets meer aan hoeft te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.