Is een workshop schilderen in Amsterdam iets voor jou?

Heb jij samen met wat vriendinnen of een vriendengroep een dagje Amsterdam gepland? Hartstikke leuk natuurlijk, maar je moet weten dat je niet enkel de standaard toeristische uitjes kunt boeken. Als je eens iets origineels wilt dan kun je bijvoorbeeld ook een workshop schilderen in Amsterdam boeken. Dit doe je in een atelier, waar ze je persoonlijk begeleiden bij het maken van je eigen kunstwerk. Je krijgt tijdens zo’n workshop schilderen in Amsterdam eerst een uitgebreide uitleg, waarbij veel voorbeelden worden gegeven. Daarna ga je samen met je vrienden, vriendinnen of familie aan de slag met het maken van een kunstwerk. Meestal dien je je daarbij enigszins aan een opdracht te houden, of deze tenminste als een soort leidraad te zien.

Workshop schilderen in Amsterdam voor zelfportret

Het leukste is natuurlijk als je tijdens zo’n workshop schilderen in Amsterdam een zelfportret gaat maken. Ongeacht de opties van het atelier dat je gevonden hebt kun je dit altijd vragen, of dat mogelijk is. Als de rest van de mensen in de groep dat ook leuk vindt dan willen ze daar gerust aan meewerken. Het maken van een zelfportret is namelijk ontzettend leuk om te doen, en het levert altijd weer bijzondere kunstwerkjes op. Deze kun je vervolgens thuis ophangen, of aan iemand geven als leuk aandenken. En wat dag dagje Amsterdam betreft, die heb je op deze manier veel origineler ingevuld dan de rest van al die toeristen.

Dagje Amsterdam inclusief schilderen

Natuurlijk duurt zo’n workshop schilderen in Amsterdam niet de hele dag, en dus kun je gerust in de ochtend of juist in de middag nog de stad in. Het is juist de combinatie van meerdere activiteiten wat zo’n dag leuk maakt. Verzin dus nog iets anders om erbij te doen, zodat je zowel een schilderactiviteit hebt als iets wat typisch toeristisch is en je een deel van de mooie stad laat zien. Succes gegarandeerd voor iedereen die erbij is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.